Így töltik a nyarat megyénk sztárjai III.

Megosztás

Augusztus 20. után gyakran változik az időjárás, esősebb, hűvösebb napok következnek és már most érezhetjük hogy egyre rövidebbek a nappalok. Ám a celebek közösségi oldaláról még árad a kánikulai hangulat.

Cikksorozatunk első két részében kiderítettük, hogy Kis Grófó hogyan töltötte a nyár legmelegebb hónapját és azt is megtudhattuk, hogy Caramelnek mitől lesz emlékezetes az idei nyár.

Ezúttal újabb Jász-Nagykun-Szolnok megyei sztárok közösségi oldaláról szemezgetünk.

Talán kevesen tudják, de Balázs Klári Törökszentmiklósról indult. 16 éves volt amikor elhagyta a várost:

Serdülőkoromban kozmetikusnak készültem, de már 16 évesen azt éreztem, hogy kicsi nekem Törökszentmiklós, ezért Budapestem kezdtem statisztálni

-mesélte egy interjúban a népszerű énekesnő.

Ahogy a legtöbb formációnak, úgy a Korda György-Balázs Klári párosnak is a fellépésekről szól a nyár. Egymást érik a fesztiválok, a különböző városi rendezvények; a koronavírus járvány miatti kiesést most lehet igazán bepótolni.

A Korda házaspár idén augusztusban visszatér a Sziget Fesztiválra, miután már júliusban csináltak egy nagy bulit a Campuson és több kisebb fellépés is belefért az idejükbe. Ám nem csak a munkáról szólnak ezek a hónapok, hiszen Klárika alig egy hete ünnepelte hetvenedik születésnapját. Elmondása szerint nagyon büszke a korára és hálás amiért egy fantasztikus férjjel az oldalán ünnepelhet.

Debreczeni Zita, a modellből lett fotós szívesen megosztja élete eseményeit követőivel és ügyesen kihasználja a 209 ezer követő adta lehetőségeket.  Instagram profilján nem csak autót reklámoz, de mosószert, alapozót és női táskát is.  Továbbá bejegyzései azt is elárulják, hogy épp pasztell sárga a körme, szívesen jár fehér ruhában a nyári kánikulában és családjával a napsütötte Toszkánában nyaralt.

Polgár Krisztina, az egykori szépségkirálynő Törökszentmiklósról indult, de férjével és három gyermekével évek óta Amerikában élnek. Közösségi oldalán, egy rajongója érdeklődött, hogy terveznek-e mostanában haza látogatni.

“Oh, igen és már nagyon várom. Két éve nem voltam, veszélyeztetett terhesként nem repülhettem. Megőrülök, úgy hiányzik minden és mindenki” 

-válaszolta a modell.

A képek tanúsága szerint Polgár Krisztina tartalmas heteket töltött itthon. Részt vett mentorként a Miss Balaton szépségversenyen, majd pedig festői környezetben, egy barátnője lánybúcsúján igyekezett feltöltődni.

Kapcsolódó cikkek